Florin Morariu, DEZAMĂGIT de autorități: "Unde e ambasada? Tu nu te interesezi de semenii tăi? " / "Vreau puțină protecție" (VIDEO)

Florin Morariu, DEZAMĂGIT de autorități: "Unde e ambasada? Tu nu te interesezi de semenii tăi? " / "Vreau puțină protecție" (VIDEO)

Românul considerat erou pentru modul în care a acționat în timpul atentatului de sâmbătă seară din Londra este dezamăgit de autorități. Florin Morariu se teme acum pentru viața lui și spune că vrea protecție, deoarece a fost martor ocular la crimele derulate în capitala Marii Britanii, scrie Digi 24.

Întrebat dacă ar mai proceda la fel, brutarul-erou spune că nu mai știe sigur. „Aia a fost pe moment. Mulţi spun din afară: Nu m-aş băga sau m-aş băga. Dar nu poţi să ştii. Pe moment, creierul gestionează ce e de făcut”.

Presa și necunoscuții l-au lăudat, iar familia și prietenii l-au felicitat dar cu o strângere de inimă. Bărbatul spune însă că acum îi este frică și că este dezamăgit de o parte dintre autorități.

„Sincer, în momentul de faţă, da. Sunt foarte dezamăgit. Am încercat să fac un bine, am încercat să fiu ok şi nu m-a sunat unul de la poliţie să vorbească cu mine, să mă protejeze și pe mine într-un fel sau altul. Nu m-a sunat ambasada deloc. Nimeni. Fraţilor, credeţi-mă, nimeni nu m-a contactat, în afară de voi, presa, şi prietenii mei, oameni de pe Facebook, oameni care au fost acolo și pe care i-am ajutat sau care erau în zona aia. În rest, nimeni”, a spus Florin Morariu.

Între timp, Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, care nu se fla la post în timpul evenimentelor, declara cu seninătate:"Sunt în țară, care e problema? Am fost chiar naș. Eu nu pot să îmi planific nășiile în funcție de atentate. (…) Asta e viața."

Florin Morariu, DEZAMĂGIT de autorități: "Unde e ambasada? Tu nu te interesezi de semenii tăi? " "Vreau puțină protecție"

#DIRECT_ONE_c1p9gn#