Fost poliţist din Vaslui, reținut pentru trafic cu minori

Fost poliţist din Vaslui, reținut pentru trafic cu minori
Foto:iasiplus.ro

Fostul polițist vasluian Alin Remus Patrichi a fost reținut, miercuri, de către procurorii DIICOT, după ce în presă au apărut mai multe fotografii în care ținea arma din dotare la tâmpla unei tinere.

Alin Remus Patrichi este anchetat pentru trafic de minore. Acesta plasa tinerele unor clienți, printre care şi colegi din Poliţie, și le obliga să se prostitueze.

„Căuta fete de 15, 16 ani, majoritatea din zona în care el patrula ca agent de ordine publică”, au declarat surse din cadrul Serviciului de combatere a crimei organizate Vaslui, pentru Gândul.

Anchetatorii au descoperit că polițistul Patrichi racola minore pe care le obliga să se prostitueze, în timp ce lucra ca agent la serviciul de Ordine Publică. Tot el era cel care găsea clienții, printre care se numărau colegii săi de muncă, polițiști și jandarmi. Sumele percepute variau între 50 și 100 lei.

„Pe unele le făcea la început iubite, după care le propunea să câştige bani. Pe altele le aborda direct, în uniformă. Cunoştea bine zona, alege mai ales fete de liceu care veneau de la ţară şi aveau probleme materiale. Minorele acceptau şi apoi chiar se lăsau de şcoală, pentru că dădeau de gustul banului. Aveau un client pe zi, dar uneori chiar mai mulţi. Cea mai mare parte din bani îi oprea Patrichi, ele primeau câteva sute de mii de lei vechi”, informează aceleaşi surse.

Alin Remus Patrichi a fost dat afară din Poliţie, după o anchetă în care s-a hotărât că acesta a încălcat normele de conduită. Polițistul va fi prezentat, joi, de procurorii DIICOT în fața magistrațiillor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic cu minore.

Tags:
Ultima oră
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)