Fosta șefă a DIICOT Alina Bica, sechestru pe apartament și conturi

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica, sechestru pe apartament și conturi
Foto: EVZ

Alina Bica s-a ales din nou cu sechestru pe apartament şi conturi, transmite B1TV.

Fosta şefă a DIICOT, aflată în acest moment în arest preventiv, a fost adusă la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că apartamentul dar şi un cont în lei au fost puse sub sechestru. Este vorba despre ultimul dosar deschis Alinei Bica în care este acuzată că a luat mită 17.500 de euro pentru a clasa un caz aflat pe rol la DIICOT.

Decizia nu este definitivă iar apărătorii Alinei Bica au anunţat deja că vor contestat hotărârea.

Ultima oră
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”
15:27 - Vremea severă închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, din Bucureşti!