Fostul şef al Armelor şi Muniţiei Craiova şi-a împuşcat soţia şi fiica, apoi s-a sinucis

Fostul şef al Armelor şi Muniţiei Craiova şi-a împuşcat soţia şi fiica, apoi s-a sinucis
Foto: yubm.org

Nelu Gruia, fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţii Craiova, şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, după care a încercat să se sinucidă. Bărbatul a murit după câteva ore, la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului din localitate (detalii aici).

Soţia acestuia a murit în urma împuşcăturilor, iar fiica în vârstă de 24 de ani, împuşcată în cap, se află în stare gravă la spitalul de urgenţă din Craiova.

Tragedia s-a petrecut sub ochii celui de-a doilea copil al cuplului Gruia, un băiat în vârstă de 20 de ani, cu probleme psihice.

Nelu Gruia a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă, alături de fiica sa, unde ulterior a decedat. Potrivit surselor, cu o seară înainte, a avut loc o ceartă în familie, iar la ora 7:30 Nelu Gruia a împuşcat cele două femei cu o armă pe care o deţinea legal.

„La locul incidentului se află o echipă de criminalişti, care desfăşoară o anchetă şi cercetare la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Craiova, Amelia Căprărin

Nelu Gruia se pensionase în 2009, şi ulterior a ocupat funcţia de director la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj. Soţia sa era profesoară la un liceu din localitate.

Fost poliţist din Craiova şi-a împuşcat soţia şi fiica