Casa lui DINCĂ, o adevărată FORTĂREAȚĂ: Detalii CUTREMURĂTOARE din rechizitoriul procurorilor (VIDEO)

Casa lui DINCĂ, o adevărată FORTĂREAȚĂ: Detalii CUTREMURĂTOARE din rechizitoriul procurorilor (VIDEO)

Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu nu au mai avut nicio şansă de scăpare din casa lui Dincă. Mecanicul din Caracal şi-a transformat locuinţa într-o adevărată temniţă, asupra căreia deţinea controlul absolut şi din care nimeni nu putea scăpa fără voia lui. Dincă a astupat geamurile, a făcut o temniţă în beci, iar în dormitor şi-a amenajat un pat de fier, sudat în perete şi prevăzut cu un lanţ metalic, folosit pentru imobilizarea victimelor.

Deşi locuia la stradă şi înconjurat de vecini, Dincă şi-a construit o adevărată fortăreaţă în curte. Deşi din exterior părea o simplă casă neîngrijită, interiorul ascundea adevărate camere de tortură, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ: DETALIUL NEȘTIUT DIN VIAȚA VLĂDUȚEI LUPĂU! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE ARTISTA MOMENTULUI (GALERIE FOTO)

Vecinii care i-au trecut pragul, dar şi femeile care se ocupau de curăţenie spun că era un adevărat dezastru în curtea lui Dincă, munţi de gunoaie, maşini dezmembrate şi câini agresivi care apărau proprietatea monstrului.

Şi în interior domnea mizeria, mormane de haine, şanţuri săpate în podea, întuneric şi un miros greu de suportat. Numai că oamenii nu au văzut totul. Din rechizitoriul întocmit de DIICOT au ieșit la iveală detalii care îţi dau fiori. Dincă îşi contruise o adevărată temniţă în care, odată intrate, victimele nu mai aveau nicio şansă de scăpare.

DESPĂRȚIRE DUREROASĂ ÎN MUZICA POPULARĂ! IONUŢ DOLĂNESCU A DAT VESTEA CUMPLITĂ: NU A MAI AVUT NICIO ȘANSĂ

„Toate geamurile locuinţei au fost astupate cu cărămizi tip BCA şi bucăţi de OSB şi polistiren expandat, iar spaţiile rămase au fost astupate cu spumă poliuretanică. În camera amenajată ca dormitor, aflată la parterul imobilului, inculpatul Dincă Gheorghe şi-a confecţionat, la o înălţime adecvată, un pat cu un cadru din fier beton, pe care apoi l-a sudat în perete, astfel încât să nu poată fi mişcat/dislocat şi care să îi permită întreţinerea raportului sexual cu victima, prin utilizarea unei perne aşezate sub posteriorul acesteia. La jumătatea acestui pat, pe sub cadrul metalic, a montat o bucată de fier beton şi a executat la capetele acestei bucăţi două bucle, concepute pentru a servi drept suport de prindere a unui lanţ metalic de circa 130 cm lungime, folosit la imobilizarea victimei”, se arată în rechizitoriul DIICOT.

S-A TERMINAT! NE-A PĂRĂSIT VIOREL! ANUNŢUL A ŞOCAT ROMÂNIA: „VIO A PLECAT AZI DIMINEAȚĂ”!

Dincă a pus la punct un plan prin care femeile să fie incapabile să-l refuze ori să se opună, transformându-şi casa din Caracal într-o închisoare pentru victime.

„Dincă şi-a transformat şi autoturismul într-o veritabilă „capcană” din care, odată urcată pe bancheta din spate, victima nu mai avea vreo posibilitate să scape ori să ceară ajutor: blocarea portierelor era la dispoziţia exclusivă a şoferului prin acţionarea unui buton aflat în partea din faţă a autovehiculului, iar sistemul de deschidere a geamurilor acestora fusese anihilat în mod deliberat de către acesta”, mai notează procurorii.