Ghiță răspunde acuzațiilor ministrului Fondurilor europene: E o demență. Sabotează firmele românești de IT

Ghiță răspunde acuzațiilor ministrului Fondurilor europene: E o demență. Sabotează firmele românești de IT

Sebastian Ghiță răspunde acuzațiilor ministrului Fondurilor europene conform cărora mai multe firme IT, printre care și Asesoft, ar fi căpușat bugetul de stat. (Detalii AICI)

Deputatul independent cataloghează ca fiind “o demență” afirmațiile lui Ghinea, menționând că se gândește să-l acționeze în judecată de acesta.

”E o dementa si un act de sabotaj. (…) Saptamana viitoare va trebui sa ma consult cu avocatii pentru a stopa delirul mincinos al acestui fanfaron. Oricum nu l voi lasa sa distruga si sa batjocoreasca mii de oameni care au muncit 10 ani din viata. Omul acesta crede ca eu sunt vreun politruc incapabil si poate sa arunce cu minciuni de la inaltimea functiei de ministru. Iata ca nu e asa. Eu sunt un om informat, am documente cu care sa i demontez minciunile si imi respect munca si meseria si profesia din care provin”, susține deputatul pentru stiripesurse.ro.

La rândul său, Ghiță îl acuză pe ministrul fondurilor europene că nu face altceva decât să discrediteze industria IT din România.

”Ghinea minte iar! Informatiile raspandite în spatiul public despre firmele romanesti de IT sunt false. Omul acesta este mai prefacut si mai pervers decat Monica Macovei. O fi nepotul acesteia politic. Conceput pe plaja cu Cristina Guseth. Comisia Europeana a auditat de multe ori Romania. Inclusiv programele vizand construirea sistemelor informatice. Apoi au cerut punct de vedere si din punct de vedere al concurentei. Expertii externi chemati sa verifice au certificat ca Romania a indeplinit toate conditiile pentru a obtine banii europeni.”, mai spune Sebastian Ghiță.

“Ii transmit iar !!!

Domnule Ghinea – treaba dvs este sa luati fonduri UE pt Romania. Nu sa faceti reclamatii. Ati facut destule cand faceati pe ONG istul afacerist. Acum e momentul sa aratati ce puteti. A trecut aproape un an si nu ati facut nimic.”, avertizează Sebastian Ghiță.

Ultima oră
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)