Gigi Becali ar putea fi operat de hernie de disc înainte de Crăciun

Gigi Becali ar putea fi operat de hernie de disc înainte de Crăciun

Gigi Becali nu mai suportă durerile de spate. Potrivit unor surse din anturajul patronului stelist, latifundiarul e decis să se opereze. Intervenţia chirurgicală ar urma să aibă loc înainte de Crăciun şi ar putea să-l prindă pe Becali acasă.

Peste câteva zile, magistraţii vor decide dacă acesta va fi pus în libertate.

Apropiaţii lui Gigi Becali spun că patronul Stelei ar fi decis să se opereze la o clinică privată pe motiv că problemele pe care le are de ceva vreme la coloană nu mai suportă amânare.

„Ne-a transmis că o să se opereze, nu mai poate să rămână așa, simte dureri din ce în ce mai mari, nici gulerul cervical nu îl mai ajută așa cum se întâmpla în urmă cu câteva luni. El nici nu vrea sa poarte mereu gulerul cervical, așa a făcut din primul moment în care și l-a comandat. Îl folosește doar în momentele în care nu mai suportă durerea. Din cauza asta, i se ințepenește mâna și simte dureri mari în zona gatului”, susține surse din anturajul lui Becali, citate de România TV.

Potrivit avocaţilor săi, sunt şanse ca Gigi Becali să fie liber în momentul operaţiei. Pe 24 octombrie, Curtea de Apel Constanţa va decide dacă omul de afaceri va fi eliberat pentru a putea petrece Sărbătorile de iarnă cu familia.