Gigi Becali cere urgent transferul la Poarta Albă: Spune că este supus unui regim torționar

Gigi Becali cere urgent transferul la Poarta Albă: Spune că este supus unui regim torționar

Disperarea lui Gigi Becali a ajuns la cote maxime. Latifundiarul din Pipera nu  mai suportă regimul de detenţie de la Penitenciarul Jilava. Face un apel cutremurător către Administraţia Generală a Penitenciarelor ca să fie mutat la închisoarea Poarta Albă. Mai mult decât atât, patronul Stelei susţine că este supus unui regim torţionar la penitenciarul Jilava.

Vorbele lui Gigi Becali pentru autorităţi au fost aduse la cunoştinţă de unii din  avocaţii săi,  Daniel Ionaşcu, potrivit sport.ro. În ultimele zile, şeful Stelei este păzit non-stop de gardienii penitenciarului Jilava şi nu mai are voie să discute cu deţinuţii, după ce a fost filmat acum câteva săptămâni.

„Gigi Becali face un apel prin mine către Administrația Națională a Penitenciarelor și solicită ca în mod grabnic să se admită cererea lui de transfer de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă. Venirea pentru grefa a lui Gigi Becali este făcută într-un mod separat față de cum se operează cu ceilalți detinuți. Este adus pe lângă perete, să nu fie filmat, să nu fie detectat sub nicio formă de vreun aparat telefonic. Acest mod de a fi tot timpul cu cineva în preajma lui este, citez: O torționare psihică”, a dezvăluit unul din avocaţii latifundiarului din Pipera.