Gigi Becali s-a apucat de scris în penitenciar. Prima sa carte este gata de lansare

Gigi Becali s-a apucat de scris în penitenciar. Prima sa carte este gata de lansare

Gigi Becali uimeşte din nou! Chiar dacă mulţi nu l-au luat în serios atunci a anunţat că s-a apucat de scris, finanţatorul Stelei este gata pentru debutul în literatură. Primul volum al latifundiarului din Pipera, dedicat experienţelor trăite la Muntele Athos, a fost deja tipărit şi urmează să apară pe piaţă, chiar săptămâna viitoare.

Gigi Becali nu doar că a citit, dar a şi scris în perioada petrecută în puşcărie. Volumul „Muntele Athos, patria Ortodoxiei” este gata şi a fost deja trimis la tipar.

”A murit Gigi pe care îl cunoştea lumea, pentru a se naşte Gheorghe, omul cel nou, cel în care trăieşte Hristos”, şochează latifundiarul din Pipera încă din primele pagini. Cartea are 180 de file şi urmează să fie lansată în aproape 10 mii de exemplare.

Becali povesteşte în volumul de debut despre experienţele trăite la muntele Athos în numeroasele vizite pe care le-a făcut. Gigi a vorbit şi despre perioada petrecută în spatele gratiilor.

”Am primit temniţa cu mulţumire şi nu cu duh de răzvrătire, cu gândul la mila lui Dumnezeu şi nu cu nostalgia vieţii păcătoase pe care am dus-o în lume. Temniţa m-a înălţat şi nu m-a coborât. Timpul petrecut în temniţă a fost cu siguranţă cel mai preţios şi folositor din viaţa mea. Aceasta pentru că astfel am cunoscut drumul mântuirii, pe care, deşi credeam că-l ştiu, nu-l cunoşteam nicidecum.”, mai spune Gigi Becali.

Cu toate acestea Gigi speră să iasă cât mai repede din închisoare. Omul de afaceri are de gând să scrie şi alte cărţi în speranţa că-i va fi scăzută pedeapsa. Cel mai probabil, următorul volum pe care Becali îl va lansa va fi despre fotbal, domeniul care l-a făcut celebru.