Gigi Becali va afla pe 26 noiembrie dacă îi va fi mărită pedeapsa cu 6 luni

Gigi Becali va afla pe 26 noiembrie dacă îi va fi mărită pedeapsa cu 6 luni

Gigi Becali a primit o nouă amânare a recursului făcut în urma sporului de pedeapsă de 6 luni primit. Un nou termen pentru judecarea acestui recurs a fost stabilit pe 26 noiembrie.

Avocaţii omului de afaceri au declarat că aşteaptă motivarea instanţelor în cele 3 procese în care patronul Stelei a fost condamnat.

În 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

Cei trei au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

Becali mai are două condamnări definitive, date de instanţa supremă, respectiv una de trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul sechestrării celor care i-au furat limuzina, şi una de trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.