Giurgiu: Un băiat de 14 ani s-a înecat, trupul său fiind găsit după trei ore de căutări

Giurgiu: Un băiat de 14 ani s-a înecat, trupul său fiind găsit după trei ore de căutări
Foto: adevarul.ro

Un băiat în vârstă de 14 ani din Giurgiu s-a înecat, duminică, într-o baltă din comuna Oinacu, trupul său fiind recuperat de pompierii militari după trei ore de căutări, arată Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, primele date ale anchetei arată că Florian Ciobanu, un băiat în vârstă de 14 ani, din localitatea Comasca, s-a dus să se scalde la balta Zătoaca, din Oinacu, o comună situată la aproximativ zece kilometri de municipiul Giurgiu, el fiind însoţit de mai mulţi prieteni.

Ceilalţi tineri susţin că băiatul nu ştia să înoate prea bine şi că, la un moment dat, amicul lor nu a mai ieşit la suprafaţă, într-o zonă despre care localnicii spun că, în unele locuri, apa are o adâncime de patru metri.

Lucrătorii ISU Giurgiu au început căutările băiatului, cu o barcă pneumatică şi căngi, iar după aproximativ trei ore trupul neînsufletit al copilului a fost reperat şi recuperat de către pompierii militari, cu ajutorul localnicilor, acesta fiind transportat la morgă de o echipă a Serviciului Medico Legal Giurgiu.