Google atribuie cuvântului „plagiator” informații despre Victor Ponta: Vezi ce apare la căutare

Google atribuie cuvântului „plagiator” informații despre Victor Ponta: Vezi ce apare la căutare

După oficialii din Uniunea Europeană şi celebrul motor de căutare Google pare a fi influenţat de mediul politic din România.

Lăsând gluma la o parte, o coincidenţă hazlie a dat apă la moară internauţilor glumeţi, zilele acestea. Motivul – cine scrie cuvântul „plagiator” în motorul de căutare pe internet va avea fără îndoială motive să mustăcească, atunci când va găsi primele rezultate.

Prima soluţie pentru cuvântul plagiator este chiar pagina oficială a premierului Victor Ponta, iar următoarele rezultate conţin, de asemenea, referiri la persoana prim ministrului.

Încearcă și tu, caută  cuvântul “PLAGIATOR” pe GOOGLE și vezi ce rezultat îți apare!

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului