Gorj: Accident cu o ambulanță care transporta la spital o gravidă în travaliu

Gorj: Accident cu o ambulanță care transporta la spital o gravidă în travaliu

O femeie aflată în travaliu a trecut prin clipe de coşmar după ce ambulanţa care o transporta la spital a fost lovită în trafic. Totul s-a întâmplat la Târgu-Jiu, iar vinovat de producerea accidentului a fost un şofer care nu a acordat prioritate salvării aflate în misiune. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a fi scos din autoturism. Femeia însărcinată a scăpat însă nevătămată şi a fost transportată cu o altă mașină la spital, unde a născut un băiat perfect sănătos.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Târgu-Jiu. Ambulanţa, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, o transporta la spital pe femeia însărcinată. La un moment dat, ambulanţa a fost lovită brusc din faţă de un alt autoturism, după ce şoferul a schimbat  sensul de mers.

„Transportam o gravidă de la Budiem la Târgu-Jiu. Noi ne deplasam în același sens de mers, el mergea pe banda doi, a trecut pe 1 eu crezând că îmi da prieoritate, aveam și girofar și sirenă, după care a virat stânga și mi-a tăiat fața”, a declarat Dan Greculescu, șoferul de pe Ambulanță.

Varianta şoferului ambulanţei este susţinută şi de oamenii legii.

Din cauza şocului suferit în urma accidentului, femeia a intrat în travaliu. A fost însă preluată de o altă ambulanţă și transportată de urgenţă la Spitalul Județean Târgu-Jiu, unde a născut un copil sănătos.

Şoferul neatent, în vârstă de 70 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare la cap. Bărbatul, care a rămas acum fără permis de conducere, este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală.

Gorj: Gravidă în travaliu, implicată într-un accident cu ambulanța

Embed: