Gorj: Centru medical, închis din cauza unui scandal amoros între primar și o doctoriţă

Gorj: Centru medical, închis din cauza unui scandal amoros între primar și o doctoriţă
Foto: Digi24

Locuitorii din Albeni au rămas fără centrul medical din cauza unui scandal amoros între primarul lor și o doctoriță.

Centrul de permanenţă din localitatea gorjeană a funcționat aproape șase luni. Acum o săptămână, primarul Ionuț Stan a cerut Direcției pentru Sănătate Publică Gorj să-l înlocuiască pe unul dintre medici. Mai mult, el a decis să schimbe încuietorile de la ușile centrului!

”Doamna doctor, în timpul gărzilor consuma atât băuturi alcoolice în camera centralei şi fuma”, a declarat Ionuț Stan, pentru Digi24.

De fapt, însuși primarul recunoaște că la mijloc e o poveste de dragoste: ”Mi-a cerut să mă despart de soţie ca să am o relaţie cu dumneai şi i-am spus că acest lucru nu pot să-l fac. A existat o relaţie între mine şi doamna doctor. Nu am crezut că se ajunge aici”.

De cealaltă parte, medicul Ramona Hortopan susține că primarul a făcut o obsesie pentru ea: ”Să-şi vadă de treaba lui şi de primăria lui şi de familia lui şi să mă lase în pace. Atât. Că eu sunt o doamnă! Am avut o relaţie profesională. Dacă omul a făcut o obsesie din persoana mea, nu e problema mea”.

Inspectorii DSP au suspendat activitatea centrului de permanență, în urma unor verificări. 3.000 de oameni au rămas fără ajutor medical.

Hortopan, rămasă fără post în urma scandalului, a depus o plângere la Parchet. Ea îl acuză pe primar de șantaj, hărţuire, defăimare și amenințare. Mai mult, femeia spune că edilul i-ar fi cerut chiar și bani ca să nu publice fotografii indecente cu ea.

Tags:
Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori