Gorj: Peste 100 de tone de produse petroliere furate din conducte, descoperite în timpul unor percheziții

Gorj: Peste 100 de tone de produse petroliere furate din conducte, descoperite în timpul unor percheziții
Foto: politiaromana.ro

Polițiștii din Târgu-Cărbunești au făcut, joi, 12 percheziții în orașul Târgu-Cărbunești și în localitățile Albeni, Prigoria și Dănești, la locuințele unor persoane bănuite că au furat produse petroliere din conducte. Șase persoane au fost duse la audieri. În timpul descinderilor au fost găsite peste 100 de tone de produse petroliere.

Percheziții la hoți de petrol

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că bănuiții ar fi utilizat instalații artizanale, cu ajutorul cărora ar fi sustras produse petroliere din conductele de transport ce aparțin unei societăți comerciale din orașul Țicleni.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, peste 100.000 de litri de produs petrolier”, a transmis Poliția Română, într-un comunicat.

Șase persoane au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiie au fost făcute de polițiștii din Târgu-Cărbunești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Urmăriți B1TV.ro și pe