Hawaii: Două femei naufragiate, salvate de mesajul SOS scris pe nisip

Hawaii: Două femei naufragiate, salvate de mesajul SOS scris pe nisip
Foto: newser.com

Două femei naufragiate pe o plajă din Hawaii au fost salvate de un elicopter care a văzut mesajul SOS scris de acestea pe nisip, informează Associated Press.

Pilotul elicopterului a văzut semnul și a alertat imediat autoritățile navale, care au trimis în zonă o plută pentru a le recupera pe femei.

Una dintre acestea era grav rănită și bolnavă, fiind transportată de urgență la spitalul din Kauai.

Potrivit autorităților, cele două femei au fost găsite pe coasta Na Pali din Hawaii, unde cu o seară în urmă ploile torenţiale blocaseră drumurile de access în zonă.

Tags:
Ultima oră
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit
15:50 - Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu COVID, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: „Aș susține varianta unei variante noi de vaccin” (VIDEO)
15:10 - 40 de români au rămas pe aeroportul din Barcelona. Țeapa care i-a lăsat „cu ochii în soare”
14:45 - Fast & Furious pe o autostradă din România: Un TIR, surprins în depășiri periculoase, cu 150 km/h (VIDEO)