Hristos a înviat! Felicitări de Paște pentru 2021

Hristos a înviat! Felicitări de Paște pentru 2021
Foto: Pixabay

Hristos a înviat! Ultimul an a fost deosebit de greu. Pandemia ne-a forțat să stăm departe unii de alții, așa că acum, de Paște, e cu atât mai important să le trimitem un gând bun celor din jurul nostru, să le arătăm că nu sunt singuri și, cu toate greutățile, trăim totuși un moment de sărbătoare. Iată câteva mesaje pe care le puteți trimise celor dragi:

Felicitări de Paște cu mesajul “Hristos a înviat”

În noaptea Învierii / Când clopotele bat / Şi aici, în depărtare / Iisus Hristos a Înviat!!! / El a Înviat din morţi / O salbă galbenă de porţi / Deschisă către oameni mari, / Să nu aveţi nicicând duşmani!

Hristos a Înviat! S-aveți Paște îmbelșugat, Sărbătoare cu Lumină, În iubirea Sa divină!

Îmi doream să petrecem Paștele împreună, dar știu că nu este posibil. Cu toate astea, eu îți sunt alături cu sufletul și cred că speranța Învierii ne va aduce în curând mai aproape. Hristos a Înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! Hristos a Înviat!

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.

Felicitări de Paște amuzante

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

Umblă veste-n tot oraşul / Cum că vine iepuraşul / Să v-aducă pe-nserat / Paşte bun şi Luminat!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji că a unui mielușel, colorată ca un ou de Paște și luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Felicitări de Paște cu iepurași și ouă

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Paştelui să vă aducă vouă şi celor dragi sănătate, pace şi linişte, să vă lumineze sufletul şi viaţa, ocrotindu-vă casele, iar Iepuraşul să vă pună pe masă un coş mare cu cozonac, vin, ouă roşii şi multe bomboane de ciocolată. Paşte fericit!

După un post atât de lung, îţi doresc multe ouă roşii, mulţi cozonaci şi iepuraşi de ciocolată! Paşte Fericit!

Ne alaturăm şi noi iepuraşului şi-l ajutăm să vă aducă multe bucurii, sănătate şi pace în suflet. SĂRBĂTORI FERICITE! HRISTOS A ÎNVIAT!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!

De Paște voi ieși din nou special pentru tine, lumina în sufletul tău din o voi aprinde. Toată fericirea mea prin iepuraș ți-o trimit. Să fii fericit și iubit. Paște Fericit!

Iepurașul o să vină la tine încărcat cu multe cadouri și bunătăți și un plic în care găsești pupici și îmbrățișări de la mine. Hristos a Înviat!