Iași: Campion național la atletism, băgat în comă cu un singur pumn (VIDEO)

Iași: Campion național la atletism, băgat în comă cu un singur pumn (VIDEO)
Foto: ziaruldeiasi.ro

Caz șocant la Iași. Un tânăr de 27 de ani, campion național la atletism, este în comă de mai bine de o săptămână, după ce a fost agresat, în timpul unei încăierări în fața unui bar din oraș.

Dintr-un singur pumn, Ștefan Pavel a fost pus la pământ și a intrat în comă. Filmul evenimentului șocant a fost surprins de camerele de supraveghere ale barului unde s-a petrecut scandalul.

Medicii spun că şansele de supraviețuire ale tânărului sunt minime.

Viața unui campion național la atletism se poate sfârși oricând, după o încăierare stupidă. Pe 22 septembrie, la 4 dimineața, Ștefan Pavel petrecea alături de mai multe cunoștințe într-un bar de manele din Iași. Din senin, tânărul se ia la ceartă cu un prieten cu care, se pare, avea un conflict mai vechi.

Ambii erau sub influența băuturilor alcoolice. Cearta din bar se transformă, după cum arată imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, într-o adevărată încăierare în fața localului.

Primul care părăsește barul este chiar atletul de 27 de ani, Ștefan Pavel. Prietenul său îl urmează afară și totul degenerează.

În urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, două persoane care se cunoșteau s-au agresat reciproc. Una dintre acestea fiind transportată la spital. În acest moment continuăm cercetările pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui eveniment”, a afirmat unul dintre polițiștii care se ocupă de acest caz.

Sportivul primește un pumn în zona feței și se prăbușește la pământ. Văzând că nu se mai ridică de acolo, martorii scenei sângeroase se strâng în jurul său, după care sună la 112. Era 22 septembrie, ora 4 dimineața.

De atunci, Ștefan Pavel este în comă, la spitalul de Neurochirugie.

Pacientul este în continuare în stare foarte gravă, prezintă leziuni cerebrale difuze, zone de contuzii superficiale și profunde care nu pot fi tratate chirurgical, nu pot fi rezecate.

Starea este în continuare extrem de gravă, evoluția este imprevizibilă.

Ștefan Pavel a fost campion național la mai multe probe de atletism și a reprezentat România la o ediție a Campionatului European. A obținut, de-alungul anilor, peste 70 de medalii.

Campion naţional la atletism, băgat în comă cu un singur pumn

Embed: