Iași: Doi hoți au rămas blocați în apartamentul pe care tocmai îl jefuiseră

Iași: Doi hoți au rămas blocați în apartamentul pe care tocmai îl jefuiseră

Doi hoţi din Iaşi au fost prinşi de politşti, după ce aceştia au rămas blocaţi în apartamentul pe care tocmai îl jefuiseră. Hoţii au scaladat opt etaje pentru a intra în apartamentul vizat, dar  când au vrut să plece, şi-au dat seama că nu mai au cum să iasă.  Moment în care hoţii s-au panicat şi au început să facă gălăgie, astfel că vecinii au fost alertaţi şi au sunat la 112.

Imediat după ce au pătruns în locuinţă, hoţii au început să strângă tot ce era de valoare. Însă în momentul în care au vrut să fugă din locuinţa jefuită, nu au mai putut să iasă. Uşa locuinţei  avea un grilaj exterior  încuiat cu un lacăt. Poliţiştii au apelat la ajutorul pompierilor pentru a putea deschide uşa apartamanetului în care cei doi hoţi erau captivi.

După ce pompierii au reuşit să deschidă uşa, hoţii au fost prinşi de poliţişti şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri. Vecinii spun că au fost alertaţi de zgomotele făcute de cei doi hoţi.

Proprietarul apartamentului este plecat la muncă în Germania. Oamenii legii au declanşat o anchetă, iar cei doi bărbaţi riscă să petreacă ani buni după gratii.

Iași: Doi hoți, blocați în casa pe care au jefuit-o

Embed: " />