Iași: O femeie a alertat Poliția, reclamând că este sechestrată în mașină de șeful ei. Care a fost răspunsul surprizător al angajatei la sosirea oamenilor legii (VIDEO)

Iași: O femeie a alertat Poliția, reclamând că este sechestrată în mașină de șeful ei. Care a fost răspunsul surprizător al angajatei la sosirea oamenilor legii (VIDEO)
Foto: ziuaconstanta.ro

Gest disperat al unei angajate a Direcţiei de Drumuri si Poduri Iaşi. Femeia a sunat la Poliţie pentru a reclama faptul că este sechestrată în maşină de şeful ei, informează B1 TV. A fost necesară intervenția a doua echipaje de Poliție, pentru a opri autoturismul aflat între Botoşani şi Târgu Frumos. Însă, odată ajunşi oamenii legii, surpriză! Femeia a spus că vrea să îşi continue drumul alături de şeful ei şi că nu va depune plângere împotriva acestuia, informează bzi.ro.

Ovidiu Laicu, şeful Directiei Regionale de Drumuri și Poduri şi secretara sa Brândușa Iliescu se aflau în maşina de serviciu pe şoseaua ce leagă Botoșani de Târgu Frumos. În urma unei dispute, femeia a alertat poliţia, acuzând că şeful ei nu o lasă să coboare din autoturism. Imediat un echipaj de poliţie a plecat pe urmele autovehiculului, pe care au reuşit să-l oprească în localitatea Balş. Luată la întrebări, secretara a confirmat ca a alertat Poliția, pe motiv că s-a temut pentru viața ei în momentul în care a cerut să coboare din mașina superiorului său, dar nu a fost lăsată.

Femeia a confirmat că s-a certat cu șeful său până în momentul în care au fost opriți, dar a adăugat că nu mai are niciun fel de probleme și că dorește să-și continue drumul împreună cu bărbatul, în mașina instituției. Mai mult, secretara a precizat că nu dorește să depuna niciun fel de plângere împotriva șefului său.

În schimb, acesta din urmă a venit cu dezvăluiri interesante.

Iași: O femeie a sunat alertat Poliția, reclamând că este sechestrată în mașină de șeful ei

#DIRECT_ONE_j6yyin#

”Ne aflam împreună în maşină, ne întorceam de la Botoşani şi la un moment dat a solicitat să-i dau câteva zile de concediu imediat de a doua zi. Eu i-am spus că nu pot să-i dau de a doua zi concediu că am nevoie de dânsa la munca, deoarece este o bună profesionistă. Atunci a vrut să sară din maşină, a sunat la Poliţie. A venit Poliţia, ne-a lăsat să plecăm, fata nu a mai avut nicio plângere”, a explicat şeful reacţia subordonatei sale.

Cât despre o presupusă idilă între cei doi, Ovidiu Laicu a ţinut să aducă noi lămuriri.

”Vă rog să nu insinuaţi nimic, deoarece nu este adevărat. Eu îmi iubesc soţia. Ţin la fata asta, deoarece este o bună profesionistă. A absolvit Facultatea de Construcţii. Este adevărat, s-a angajat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri în timpul mandatului meu, dar ştie meserie, este o bună profesionistă. Brânduşa este prietenă cu soţia mea”, a spus Ovidiu Laicu, potrivit sursei citate.

Secretara însă nu s-a mai prezentat la serviciu după incident. Brândușa Iliescu este divorțată de două luni, iar separarea de soțul sau, Constantin Vădana, care lucreaza tot la Direcția de Drumuri și Poduri Iași, s-ar fi petrecut și din cauza unor zvonuri legate de relația apropiată pe care aceasta o are de ceva vreme cu șeful sau, Ovidiu Laicu, au scris jurnaliştii de la Bună Ziua Iaşi.