Iași: Trei persoane, rănite după ce au căzut într-un puț

Iași: Trei persoane, rănite după ce au căzut într-un puț

Au dorit să ofere o mână de ajutor celei aflate în necaz, însă nefericirea a făcut ca și ei să ia parte la tragedie. Doi barbați din localitatea ieşeană Măcăreşti au cazut în gol, la 20 de metri adâncime, și asta dupa ce au încercat să o salveze pe vecina lor care, din neatenție, căzuse într-o fântână. Cele trei victime au fost scoase din puţ de echipele de intervenţie. Starea bărbaţilor este stabilă, însă medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale femeii.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, s-a aplecat spre gura fântânii, să ia o sticlă cu suc, pe care o pusese în găleată, la răcit. A alunecat, însă, și a căzut în gol. Doi vecini au sărit imediat să o ajute pe femeie, dar s-au dezechilibrat la rândul lor și s-au prăbușit în fântână. Localnicii care au observat incidentul au chemat imediat ambulanța.

Mai multe echipe de intervenție, o ambulanță, dar și polițiști au sosit la fața locului. Primii scoși din fântână au fost bărbații, ambii în stare de inconștiență. Femeia se afla în stop cardio-respirator și a fost resuscitată timp de jumătate de oră de medicii de pe ambulanță.

 “Persoanele au fost scoase cu ajutorul unor cordițe din dotarea autospecialelor, după ce li s-a administrat oxigen prin butelii desfăcute, susținute în fântână,” a declarat plutonierul Bogdănel Popescu, reprezentant al detașamentului de pompieri din zonă.

Femeia a fost transportată, împreună cu cei doi bărbați, la spital, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Bărbaţii sunt acum în stare stabilă.

Doi bărbați și o femeie, răniți după ce au căzut într-un puț

Embed: " />