Identitățile celor 10 victime ale accidentului aviatic din Sibiu, anunțate de MApN

Identitățile celor 10 victime ale accidentului aviatic din Sibiu, anunțate de MApN
Foto: B1 TV

Ministerul Apărării a anunțat, vineri, prin intermediul unui comunicat, identitatea celor 10 victime ale accidentului aviatic produs în județul Sibiu.

Cei opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic sunt: comandorul Artur-Grigore Palfi, în vârstă de 46 de ani, căsătorit, tatăl unui copil, căpitanul medic Rareş-Cosmin Moldovan, de 34 ani, căsătorit, tatăl unui copil, căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan, de 29 de ani, căsătorit, sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol, în vârstă de 25 de ani, necăsătorit, maistrul militar cls. I Paul Bădescu, de 41 ani, necăsătorit, maistrul militar cls. II Dorin Fodor, de 43 de ani, căsătorit, tatăl a doi copii, maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean, de 33 de ani, necăsătorit, tatăl unui copil, şi maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necăsătorit.

Cei doi militari răniţi sunt căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, în vârstă de 47 de ani, şi maistrul militar cls. I Valentin Bora, în vârstă de 41 de ani.

”Conducerea Ministerului Apărării Naţionale îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţilor militarilor şi este alături de familiile îndurerate. Ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, este permanent informat de evoluţia stării de sănătate a celor doi militari răniţi”, mai spun reprezentanții MApN.

Un elicopter militar IAR-330 PUMA s-a prăbușit, vineri dimineață, în jurul orei 10.40, în zona localității Mălâncrav din judeţul Sibiu. Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune și ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.