Ilfov: Peste 200 de sancțiuni acordate de către polițiștii rutieri în doar cinci ore

Ilfov: Peste 200 de sancțiuni acordate de către polițiștii rutieri în doar cinci ore
Foto: dcnews.ro

Peste 200 de sancţiuni contravenţionale au fost date, în doar cinci ore, de poliţiştii rutieri din Ilfov, în urma unor razii făcute pe drumurile din judeţ, începând cu ora 21.00 a zilei de sâmbătă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Cu acelaşi prilej, poliţiştii au întocmit şi mai multe dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, potrivit reprezentanților IPJ Ilfov, citați de Mediafax.

Dintre acestea, trei au fost făcute pe numele unor şoferi prinşi băuţi la volan, iar unul, în cazul unui conducător auto care a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)