Imagini ULUITOARE în noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din țară și apoi s-au CĂLCAT ÎN PICIOARE la metrou (FOTO)

Imagini ULUITOARE în noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din țară și apoi s-au CĂLCAT ÎN PICIOARE la metrou (FOTO)
Foto: bucurești.ro

Noaptea dintre ani este pentru fiecare un moment special. Este clipa în care toate gândurile sunt optimiste, pline de speranță și dorință de frumos.

Și anul acesta oamenii au sărbătorit într-un mod cât se poate de plăcut. Fie că au ales pârtiile de la munte, restaurantele, cluburile sau pur și simplu au vrut să stea acasă, cert este că fiecare a avut sufletul plin de bucurie la trecerea dintre ani.

Acesta a fost și exemplul a mii de bucureșteni care au ales să sărbătorească Revelionul în piața George Enescu din Capitală (Mai multe detalii AICI).

Bucureștenii au uitat de frigul de afară și au mers să petreacă alături de cei mai tari artiști ai momentului.

Un avantaj extrem în astfel de momente a fost și programul de la metrou, astfel oamenii au putut sta fără grijă în ceea ce privește transportul în comun.

Metrorex a pus la dispoziția călătorilor trenuri pe toate magistralele toată noaptea.

Imediat după ce s-au terminat focurile de artificii, o parte dintre cei prezenți la concert a plecat spre casă, astfel că drumul spre metrou a fost cel mai căutat loc la acea oră.

Sute de oameni s-au înghesuit să prindă un loc în trenul care urma să-i ducă spre casă, astfel că imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)