Incendiu în zona Podului Grant din Bucureşti: Mai multe vagoane, cuprinse de flăcări (VIDEO)

Incendiu în zona Podului Grant din Bucureşti: Mai multe vagoane, cuprinse de flăcări (VIDEO)

UPDATE 19.00: Incendiul a fost stins în jurul orei 19.00, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, în zona Podului Grant din Bucureşti. Mai multe vagoane staţionate au fost cuprinse de flăcări şi distruse aproape în totalitate. Din primele informaţii reise că incidentul nu s-a soldat cu victime.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 16:00, în zonă fiind vizibil un fum dens. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, a explicat că, din primele informaţii reise că este vorba de cinci vagoane a trei trenuri de călători, toate aflate pe linii paralele secundare.

Se pare că responsabili de izbucnirea incendiului ar fi oamenii străzii. Mai multe informații vor fi disponibile după ce ancheta forțelor de ordine se va finaliza.

Daniel Vasile (ISU), despre incendiul de sub Podul Grant

Embed: " />

Fiind vorba de garnituri dezafectate, în momentul producerii incidentului nu se afla nimeni în ele. Cel puţin unul dintre vagoane a fost distrus în totalitate, celelalte fiind puternic avariate.
 

Șapte autospeciale s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările, fiind prezente și trei echipaje de descarcerare. Este, însă, dificil pentru pompieri să acționeze în zonă.

Reprezentanții ISU au afirmat că vagoanele afectate au fost decuplate și nu mai există posibilitatea ca incendiul să se extindă. Mai mult, intensitatea flăcărilor a scăzut considerabil în urma intervenției pompierilor.

Incendiu la mai multe vagoane, sub Podul Grant

Embed: " />