Incendiu la un depozit de anvelope din Constanța: Focul s-a extins la un spațiu industrial

Incendiu la un depozit de anvelope din Constanța: Focul s-a extins la un spațiu industrial
Foto: dcnews.ro

Un incendiu puternic a cuprins un depozit de anvelope din Constanţa. Focul a ars mai intai vegetaţia uscată de la marginea şoselei de centură a oraşului, iar apoi s-a extins către spaţiul industrial aflat în apropiere. A durat aproape două ore ca echipele de intervenţie să stingă vâlvătaia.

În câteva minute de la izbucnirea flăcărilor, întreaga zonă a fost acoperită de un nor dens de fum, care se putea observa de la câţiva kilometri distanţă. Mai bine de două ore s-au luptat pompierii cu flăcările.

Intervenţia a fost cu atât mai dificilă cu cât exista pericolul ca incendiul să se extindă către un depozit de cherestea din apropiere, dar şi către un hipermarket şi un centru de autoturisme second-hand.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)