Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Bârlad: 13 autospeciale intervin (VIDEO)

Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Bârlad: 13 autospeciale intervin (VIDEO)
Foto: captură Facebook

Un depozit de mase plastice din municipiul Bârlad a fost cuprins de flăcări marți seară. Incendiul de manifestă pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, fiind avariate inclusiv niște autoturisme care se aflau în curtea depozitului.

Depozit de mase plastice de la periferia Bârladului, cuprinse de flăcări

”La periferia orașului Bârlad un depozit de mobilă a luat foc iar aria afectata depășește 1000 mp. Direcția vântului duce fumul în afara zonei urbane. Echipa de permanență a Gărzii de Mediu Vaslui se află la fața locului împreună cu reprezentanții celorlalte instituții”, a anunțat comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

La fața locului intervin 13 autospeciale, dintre care 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la detaşamentele de pompieri Vaslui, Bârlad şi SPSU Rulmenţi Bârlad, 3 autofreze multifuncţionale, 2 autoscări, precum și 2 motopompe, 3 ofiţeri şi 60 subofiţeri, anunță presa locală, citând un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Din cauza căăldurii degajate de incendiu, mai multe autoturisme din curtea depozitului au fost afectate.

Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Bârlad: 13 autospeciale intervin

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)