Incident GRAV în Capitală: Un balcon S-A PRĂBUŞIT! Polițiștii au intervenit de URGENȚĂ (FOTO)

Incident GRAV în Capitală: Un balcon S-A PRĂBUŞIT! Polițiștii au intervenit de URGENȚĂ (FOTO)

Un incident grav a avut loc vineri în Centrul Vechi al Capitalei. Un balcon s-a prăbuşit peste o maşină parcată pe trotuar, pe strada Şelari.

Clădirea este proprietate privată, iar bărbatul care o deţine a fost amendat în trecut de la Poliţia Capitalei pentru că nu a luat măsuri de siguranţă.

Mașina parcată pe strada Blănari din Capitală s-a ales cu parbrizul spart și capota îndoită, după ce bucăți dintr-un balcon s-au au căzut peste autoturism. Se pare că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, potrivit libertatea.ro.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă, în urma căreia vor stabili ce măsuri se vor lua împotriva proprietarului clădirii.

sursa: libertatea.ro.

Ultima oră
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend
18:18 - AUR pregătește o lege privind LGBTQ+ similară cu cea din Ungaria. Claudiu Târziu: Susținem familia și valorile creștine. Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și grădinițele din România
18:14 - CNCAV: 15.904 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 10.704 au primit prima doză