„Îngerii” lui Tate amenințau victimele cu bătaia dacă nu „prestează”. Noi detalii din ancheta DIICOT

„Îngerii” lui Tate amenințau victimele cu bătaia dacă nu „prestează”. Noi detalii din ancheta DIICOT
Sursa Foto: Hepta.ro

Complicele din dosarul fraților Tate, supranumite „îngerii” lui Tate sunt acuzate că le amenințau cu bătaia pe modelele OnlyFans în cazul în care refuzau să mai lucreze pentru cei doi frați.

Noi detalii din dosarul fraților Tate

Georgiana Naghel, iubita lui Andrew Tate, și Luana Radu, o fostă polițistă devenită model erau cele care controlau  conturile OnlyFans și TikTok a șase victime în numele fraților Tate, potrivit Daily Mail.

Femeile, care au fost reținute în cadrul unei anchete privind traficul sexual împreună cu frații Tate, luau jumătate din veniturile OnlyFans obținute de victime și le amendau dacă „întârziau” sau pierdeau timpul în fața camerei, potrivit documentelor judiciare.

Banda a pus femei pe TikTok pentru a atrage trafic către OnlyFans, care avea  abonamente profitabile, au declarat procurorii.

Fostul kickboxer a mai fost acuzat că a violat de două ori o moldoveancă în România în timp ce căuta să o înroleze în operațiunea sa de pornografie.

Femeia spune că a crezut că este dragoste după ce Tate i-a promis o nouă viață și chiar o căsătorie.

Într-un mesaj WhatsApp citat de procurori, el a spus: „Trebuie să înțelegi că odată ce vei fi a mea, vei fi a mea pentru totdeauna”.

Fostul star Big Brother a îndemnat-o pe moldoveancă să i se alăture în România. „Nu se va întâmpla nimic rău”, a asigurat-o el pe 9 februarie. „Dar trebuie să fii de partea mea”.

Luna următoare, spun prourorii români, Tate a violat-o pe femeie de două ori.

Acuzațiile și mesajele sunt incluse într-un document judiciar nepublicat anterior, datat 30 decembrie și consultat de Reuters, care prezintă cea mai detaliată imagine de până acum a afacerii ilicite.

Urmăriți B1TV.ro și pe