Interlopul Nicu Patron şi fiul adjunctului IPJ Prahova, ridicaţi în cazul contrabandei cu ţigări

Interlopul Nicu Patron şi fiul adjunctului IPJ Prahova, ridicaţi în cazul contrabandei cu ţigări
Foto: b365.ro

Liderul grupării de contrafacere şi contrabandă cu ţigări, interlopul Ion Guşan, zis Nicu Patron, şi fiul adjunctului şefului IPJ Prahova, Daniel Trandafirescu, au fost ridicaţi de poliţişti.

Acţiunea are loc în urma percheziţiilor din Bucureşti, Ploieşti şi judeţul Ilfov, la suspecţi de contrabandă cu ţigări, scrie Mediafax.

Ion Guşan ar fi liderul grupării de contrafacere şi contrabandă cu ţigări. Acesta a fost suspectat şi că l-ar fi angajat pe Vitalie Proca să îl ucidă pe bancherul rus German Gorbunţov, pe care l-a împuşcat, de 6 ori, la Londra, cu o armă semiautomată. Printre persoanele ridicate de anchetatori în cazul contrabandei cu ţigări este şi Daniel Trandafirescu, fiul adjunctului şefului Poliţiei Prahova şi al judecătoarei Zinca Trandafirescu, de la Tribunalul Prahova, fost director al Penitenciarului Târgşor. Daniel Trandafiresc este avocat stagiar în Baroul Bucureşti din 2011.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au făcut, vineri, 31 de percheziţii în Bucureşti, Ploieşti şi în judeţul Ilfov, la locuinţele membrilor unei grupări suspectate de trafic de ţigări şi spălare de bani, 26 de persoane urmând să fie audiate.

Ultima oră
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”
15:27 - Vremea severă închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, din Bucureşti!