Intervenție cu un elicopter privat pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe munte, la Cheile Râşnoavei

Intervenție cu un elicopter privat pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe munte, la Cheile Râşnoavei

Un nou incendiu a izbucnit la Cheile Râşnoavei de lânga Braşov. Pentru că focul s-a propagat chiar pe vârful muntelui, la o altitudine foarte mare, Inspectoratul de Urgenţă Braşov a apelat la un elicopter privat, cu care a survolat zona, pentru a evalua cât de gravă este situaţia.

Vegetaţia pitică de pe vârful denumit Colţii Cheii a luat foc pe o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi.

Avem un început de incendiu în Colții Cheii, la Cheile Râșnoavei, la o altitudine de aproximativ 800-1000 metri, am survolat acea zonă. Este incendiu într-un munte, se va putea interveni doar cu un elicopter, ceea ce vom face. Sunt acolo cei de la Ocolul Silvic de la Râșnov, dar intervenția este foarte dificilă, întrucât arde la vârful muntelui”, a declarat Stelian Rechițean, comandant ISU Brașov.

Reprezentanţii ISU vor interveni pe calea aerului şi vor arunca saci cu apă pentru stingerea focului. 

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)