Irinel Columbeanu a obținut custodia fiicei sale, Irina. Cu ce rămâne Monica?

Irinel Columbeanu a obținut custodia fiicei sale, Irina. Cu ce rămâne Monica?
Foto: B1 TV

Magistrații Judecătoriei Buftea au hotărât, luni, ca fiica soților Columbeanu, Irina,  să rămână în custodia omului de afaceri. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile. Monica Columbeanu  declarase anterior că nu este interesată de banii soțului său şi că tot ce își dorește este custodia Irinei. Omul de afaceri a interpretat acest proces drept „o tentativă de furt de copil” spunând ca il va trata ca atare.

Irinel Columbeanu a declarat, vineri, în cadrul unui interviu pentru Realitatea Tv că va face tot ce îi stă în putință pentru a obține custodia fiicei sale. Acesta a precizat că razboiul pentru custodie nu îl poartă cu Monica ci cu avocații acesteia.

„N-am de gând s-o sugrum, sau s-o iau într-o valiză”, preciza, vineri, omul de afaceri.

Vezi ce spunea Irinel Columbeanu despre custodia Irinei

Judecătoria Buftea a decis ca Irina sa rămână cu tatăl său până la pronuțarea divorțului. Avocații acesteia susțin ca aceasta acțiune nu o va face mai bogată, ci dimpotrivă, va rămâne la bunăvoința omului de afaceri. Dosarul cu numărul unic de înregistrare 1775/94/2011 are obiectul unui „divorț cu copii”. Primul termen de judecată in privința procesului a fost stabilit pentru 21 martie.

Irinel Columbeanu a obținut custodia fiicei sale

Căsătoria Monicăi fostă Gabor cu Irinel Columbeanu din 2006 a fost una presărată cu scandaluri de presă. Tabloidele au prezentat numeroase ipostaze în care ambii au fost acuzați de infidelitate. De altfel, omul de afaceri a declarat, vineri, că tabloidele sunt motivul principal pentru ruptura dintre el și Monica.

Vezi aici imagini inedite cu celebrul cuplu Columbeanu