Un italian i-a lăsat moştenire îngrijitoarei sale din România 1 milion de euro. Ce au făcut rudele româncei la o oră după moartea italianului

Un italian i-a lăsat moştenire îngrijitoarei sale din România 1 milion de euro. Ce au făcut rudele româncei la o oră după moartea italianului

Situație halucinantă în Sardinia, generată de o familie de români.
Un pensionar din localitatea Valledoria i-a lăsat prin testament îngrijitoarei sale românce suma de 1 milion de euro – bani și proprietăți imobiliare.

Ironia a făcut ca românca să moară înaintea bărbatului, însă la decesul acestuia, sora italianului s-a trezit la ușă cu familia îngrijitoarei, care revendica moștenirea, relatează digi24.ro.

Ea a povestit că la nici o oră după ce s-a anunțat decesul fratelui său, s-a trezit la ușă cu soțul, fiii și nora româncei, care i-au arătat testamentul italianului. „Suntem unicii moștenitori ai averii răposatului. Vrem să vă spunem că ne vom ocupa de înmormântare după ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credința noastră”, i-au spus rudele româncei.

Sora bărbatului spune că a fost stupefiată, mai ales că știa că fratele ei era un catolic practicant. Aşa că aceasta a deschis o acțiune în instanță prin care a obținut punerea sub sechestru a bunurilor.
După un lung proces, un judecător de la tribunalul din Sassari a anulat actul și a restituit toate bunurile surorii defunctului, deoarece italianul suferea de o boală psihică şi nu avea discernământ atunci când a semnat testamentul.

Rudele îngrijitoarei românce sunt acum nevoite să plătească și cheltuielile de judecată.

Urmăriți B1TV.ro și pe