Jandarm surprins în timp ce LOVEȘTE un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat. O anchetă a deschisă la Parchetul Militar. Bărbatul și-a dat demisia (VIDEO)

Jandarm surprins în timp ce LOVEȘTE un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat. O anchetă a deschisă la Parchetul Militar. Bărbatul și-a dat demisia (VIDEO)

Un jandarm a lovit un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, după ce băiatul l-ar fi înjurat.

Incidentul s-a petrecut luni, la liceul „Tiu Dumitrescu” din orașul Mihăilești.

Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere instalate în unitatea de învățământ.

Jandarm surprins în timp ce LOVEȘTE un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat

Ulterior, miercuri dimineață, rărbatul și-a depus demisia, iar Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz, potrivit Agerpres.

„Imaginile care surprind evenimentul vor fi puse la dispoziţia procurorului din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti desemnat să cerceteze cazul, asigurăm opinia publică că un asemenea comportament nu este tolerat la nivelul Jandarmeriei şi ne delimităm cu tărie de situaţia care apare în imagini. Vom sprijini organele de anchetă cu tot ceea ce ni se va solicita şi, pentru comportamentul lui, subofiţerul va suporta consecinţele. Regretăm acest eveniment şi vom lua măsuri ca asemenea fapte să nu se mai repete. În această dimineaţă subofiţerul jandarm s-a prezentat la sediul IJJ Giurgiu şi şi-a dat demisia”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IJJ Giurgiu, Nicoleta Beianu, pentru sursa citată.

Subofiţerul jandarm era angajat în cadrul IJJ Giurgiu din anul 2005 și nu a mai avut abateri până acum.

„Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale, care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare şi lezează integritatea fizică a persoanei, şi se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident”, afirmă conducerea Jandarmeriei Române într-o precizare transmisă cu privire la acest caz.