Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor, după câştigarea alegerilor prezidenţiale (VIDEO)

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor, după câştigarea alegerilor prezidenţiale (VIDEO)
Foto: B1 TV

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor săi, după câştigarea alegerilor prezidenţiale. Acesta şi-a invitat aseară prietenii la cină în locuinţa sa din Sibiu. Printre musafirii lui Klaus Iohannis s-au aflat finul acestuia, Paul Jurgen Porr, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România. La cină au mai participat şi medicul Radu Urdea şi omul de afaceri Werner Keul.

Cu o punctualitate nemțească, îmbrăcaţi la patru ace, invitații lui Klaus Iohannis au venit la reședința președintelui din Sibiu pentru a lua parte la o cină găzduită de acesta. 20 de persoane – prieteni de familie, profesori, medici sau oameni de afaceri – au fost invitate la masă de noul şef al statului.

La reședința președintelui ales a mers și Marius Vecerdea, cel care patronează baza de tenis unde Klaus Iohannis s-a relaxat timp de câteva ore. Şi consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber a venit la petrecerea organizată de familia Iohannis.

Galanţi, invitaţii au adus flori şi cadouri pentru gazde.

Un dar pentru Klaus Iohannis a avut şi o admiratoare din Craiova. Femeia a aşteptat minute în şir în faţa porţii casei acestuia până când a reuşit să-i trimită darul pregătit noului preşedinte.â

Președintele ales, cină cu prietenii

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)