Leonard Doroftei, la DNA: Am găsit nereguli după plecarea lui Rudel Obreja

Leonard Doroftei, la DNA: Am găsit nereguli după plecarea lui Rudel Obreja

Leonard Doroftei a fost citat luni de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a da o declaraţie în legătură cu o serie de nereguli găsite la Federaţia Română de Box după plecarea lui Rudel Obreja din instituţie.

La ieşirea de la audieri, Doroftei a precizat că urmează să depună la DNA rezultatul unui audit intern, care a avut loc în federaţie după plecare lui Obreja.

Leonard Doroftei a declarat, la ieşirea de la DNA, că federaţia, sub comanda sa, încearcă îndreptarea neregulilor găsite. El a precizat că anchetatorii l-au întrebat şi în legătură cu modul în care s-a derulat gala „Campion pentru România”, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, în 2011.

Doroftei a arătat că o serie de bunuri ale Federaţiei Române de Box trebuie recuperate, menţionând, la acest capitol, inclusiv ringul în care au boxat Bute şi Mendy, la gala din 2011.

În legătură cu bunurile care fac obiectul cercetărilor procurorilor, că este vorba de laptopuri, calculatoare, televizoare şi echipamente cumpărate din sponsorizări, a arătat secretarul FRB, Viorel Sima.

Doroftei, audiat la DNA: Am găsit nereguli după plecarea lui Obreja

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe