Liviu Mihaiu, după ce numele său a fost vehiculat în legătură cu un dosar al lui Sorin Ovidiu Vîntu: NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator

Liviu Mihaiu, după ce numele său a fost vehiculat în legătură cu un dosar al lui Sorin Ovidiu Vîntu: NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator

Liviu Mihaiu a avut o primă reacție pe Facebook, după ce numele său a fost vehiculat joi în legătură cu un dosar al lui Sorin Ovidiu Vîntu. În acest dosar ar apărea și numele șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu , și cel al viceuvernatorului BNR, Bogdan Olteanu.

Mihaiu precizează, în postarea sa de pe rețeaua de socializare, că nu a fost sunat de niciunul dintre cei implcați în acest scandal.

”1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.
2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.
3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.
4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt "onorat" că "transferul" meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..
5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal "sud-american" NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.
6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!”
, a scris Liviu Mihaiu pe Facebook.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus joi la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar de cumpărare de influenţă.