Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)

Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș, a vorbit despre controlul uriaș care a fost efectuat în această săptămână la complexul „Dragonul Roșu” de la marginea Capitalei și spune că a decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase.

„Vă spun, în jumătate de oră toate au fost deschise”, a punctat oficialul, sâmbătă seară, la Special B1 cu Nadia Ciurlin.

Lucian Heiuș (ANAF), pe B1 TV, despre controlul uriaș desfășurat la „Dragonul Roșu”

„Haideți să vă spun – și eu știam același lucru pe care îl spune și domnul Silviu (Silviu Sergiu, jurnalist, invitat și el în emisiune, n.r.) și am luat decizia și inspectorii de la Antifraudă au avut temă ca acolo unde găsesc obloanele trase să sigilizeze acele depozite. Vă spun, în jumătate de oră toate au fost deschise”, a afirmat șeful ANAF, în dialogul cu invitații Nadiei Ciurlin.

Scopul ANAF nu este să dea amendă, ci să creeze un comportament fiscal cât mai conform, a mai spus el printre altele.

„În același timp, trebuie să recunoaștem că evaziunea fiscală este un flagel al economiei românești a ultimilor ani și parcă ea se accentuează din ce în ce mai mult – și aici trebuie să acționăm cu foarte multă fermitate, pentru că această infracțiune, de fapt, creează și perturbații în mediul economic. Nu este normal ca agenți economici care își plătesc impozitele și taxele să se concureze pe aceeași piață și cu aceleași produse cu alți agenți economici care nu respectă și au un comportament fiscal necorespunzător”, a adăugat Lucian Heiuș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni