Lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mustață, "Lupu/Wolf", la Atelierul Cinefondation de la Cannes

Lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mustață, "Lupu/Wolf", la Atelierul Cinefondation de la Cannes
Foto: apartment-cannes.fr

Lungmetrajul de debut „Lupu/Wolf” al lui Bogdan Mustață va fi prezentat la Atelierul Cinefondation din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, informează Mediafax.

Proiectul „Lupu/Wolf” reprezintă debutul lui Bogdan Mustață în lungmetraj și a mai fost inclus în diverse programe, precum CineLink, care a avut loc la Sarajevo, în Bosnia-Herțegovina, 2010.

Potrivit sursei precizate, proiectul a obținut cea mai mare finanțare – 14.000 de euro, la Torino Film Lab, care s-a desfășurat între 28 și 30 noiembrie 2010.

„Lupu/Wolf” este produs de Strada Film și a fost premiat la începutul anului cu Mahindra Global Filmmaking Award.

Bogdan Mustață este regizorul scurtmetrajului „O zi bună de plajă”, care a fost premiat, în 2008, cu Ursul de Aur pentru cea mai bună producție de scurt metraj la Festivalul de la Berlin.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat