Mafiot italian prins la Pitești: Bărbatul era căutat pentru trafic de arme și de droguri

Mafiot italian prins la Pitești: Bărbatul era căutat pentru trafic de arme și de droguri
Foto: mafiatoday.com

Un mafiot italian pe nume Sacra Corona Unita a fost prins de polițiștii din Pitești . Bărbatul era căutat internațional pentru pentru trafic de arme și trafic  de droguri.

Pe numele cetățeanului  italian, în vârstă de 56 de ani, era emis un mandat de arestare european,  potrivit Mădălinei Bălănescu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

„Bărbatul era cunoscut ca fiind membru al unei organizaţii criminale ce acţiona pe teritoriul Italiei. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, în urma schimbului de informaţii cu autorităţile italiene şi cu Biroul Sirene din cadrul Poliţiei Române, au prins în municipiul Piteşti, un cetăţean italian în vârstă de 56 ani, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, pentru trafic de droguri şi trafic de arme”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de Mediafax.

Mafiot italian, prins la Pitești

Embed: " />
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)