Magistrații au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest preventiv pe numele lui Bogdan Olteanu (VIDEO)

Magistrații au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest preventiv pe numele lui Bogdan Olteanu (VIDEO)

UPDATE: Magistrații de la Curtea Supremă au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest preventiv pe numele fostului viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu în dosarul în care este acuzat de trafic de influența.

Avocatul acestuia a afirmat că Olteanu este într-o stare de "bulversare emoțională deoarece nu își poate exercita dreptul la apărare".

Magistrații au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest preventiv pe numele lui Bogdan Olteanu

#DIRECT_ONE_mrlo2o#

Bogdan Olteanu a mers luni la instanță! Magistratii judecă cererea de prelungire al arestul preventiv făcută de procurorii DNA în cazul fostului viceguvernator BNR. Vineri au cerut timp pentru analizarea noilor probe din dosar. Pe 12 august, Instanța supremă a decis definitiv ca Bogdan Olteanu să fie arestat preventiv pentru 16 zile, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

Fostul șef al Camerei Deputaților a petrecut luni mai bine de 2 ore în sala de judecată unde a adus argumente în fața magistraților astfel încăt să poate fi judecat în continuare în dosar în libertate sau sub formă de control judiciar.

Potrivit avocatului său, procurorii DNA, care cer arest preventiv, au adus probe solide, înregistrări ambientale și documente, care arată că Bogdan Olteanu se face vinovat pentru mai multe fapte.

În cursul zilei de luni, magistrații vor da o decizie pe cererea de prelungire a arestului. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Bogdan Olteanu a refuzat testarea cu poligraful, pe motiv că nu este bine emoțional în situația în care a petrecut mai multe zile în arest.

Zi decisivă pentru Bogdan Olteanu: Magistrații se pronunță pe cererea DNA de prelungire a arestului preventiv

#DIRECT_ONE_7mjvgs#