Mai mulți romi s-au bătut cu o cruce într-un magazin de pompe funebre din Capitală (VIDEO)

Mai mulți romi s-au bătut cu o cruce într-un magazin de pompe funebre din Capitală (VIDEO)

S-au bătut până acum cu săbiile,au aparut in peisaj si cuţitele, iar acum au folosit ca arsenal de bătaie.cruci de lemn. Vorbim de mai mulţi cetăţeni romi din Capitală, care au iscat o bătaie pe cinste, chiar în faţa unui magazin de pompe funebre. Deocamdată nu se ştie care este motivul pentru care romii s-au bătut.

Romii au început un scandal de zile mari chiar în plină stradă. Pe imaginile se poate observa cum întreaga ceartă a pornit chiar în faţa unui magazin de pompe funebre. Startul la scandal l-a dat o femeie din primul grup de romi care nu a ezitat şi a dezmembrat o cruce care era în magazinul de pompe fuenbre, cruce care a fost tranformat rapid în armă.

Imediat un bărbat din acelaşi grup a recurs la acelaşi gest. Omul a început să arunce în ceilalţi fără nicio remuşcare.

Martor la scandal au fost şi patronii magazinului respectiv care au reuşit cu greu să smulgă din mâinile bătăuşilor crucea de lemn.

Mai mulți romi s-au bătut cu o cruce într-un magazin de pompe funebre

Embed:

Ultima oră
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea