Manu Chao revine la Bucureşti

Manu Chao revine la Bucureşti
Foto: musicsnews.com

După concertul susţinut în 2008 în cadrul B’ESTFEST, Manu Chao va reveni la Bucureşti cu noul său proiect intitulat “La ventura”. Spectacolul va avea loc în data de 16 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti.

Turneul mondial “La ventura” îşi propune o serie de spectacole exclusiviste cu un preţ deliberat mai mic, concept special creat pentru cei mai infocaţi fani ai artistului. Manu Chao este recunoscut pe plan mondial pentru stilul inovator promovat atât în spectacolele live cât şi în muzica sa ce numără sonorităţi rock, salsa sau reggae.

Manu Chao şi-a făcut debutul la jumătatea anilor ‘80 alături de formaţia Hot Pants făcând apoi parte din Mano Negra. Primul său material solo intitulat “Clandestino” a fost lansat în 1998. Manu Chao a devenit o revelaţie a vremii cu hit-uri precum “Bongo Bong” şi “Clandestino”.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, 22 februarie pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta şi vor avea un preţ unic de 108 lei. Locurile în sală vor fi alocate spectatorilor în momentul achiziţionării biletelor, ocuparea scaunelor urmând să se facă din faţă în spate.

Manu Chao, din nou în România