Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, audiat la DNA Constanţa

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, audiat la DNA Constanţa
Foto: cancan.ro

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat, marţi, la Serviciul teritorial Constanţa al DNA, în dosarul în care este acuzat de şantaj după ce a bătut-o pe cântăreaţă.

Dosarul în care Marcel Prodan este acuzat de şantaj a fost instrumentat de Parchetul Judecătoriei Constanţa, care şi-a declinat competenţa către DNA, deoarece bărbatul este administratorul unei societăţi comerciale.

În această situaţie, cazul intră în compentenţa procurorilor anticorupţie, informează Mediafax.

Marcel Prodan a fost citat la DNA Constanţa, marţi, în jurul prânzului, când s-a prezentat la audieri.

El a mai fost citat şi la Poliţia Judeţeană Constanţa pentru a da declaraţii, săptămâna trecută, însă nu s-a prezentat.

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost internată, săptămâna trecută, la spitalul din Medgidia, după ce a fost bătută de managerul ei artistic, Marcel Prodan.

Avocatul Alexandrei Stan a depus, în urmă cu o săptămână, o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru şantaj.

În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe