Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaină și avea o alcoolemie de 1,96 g/l în sânge în momentul în care a produs accidentul mortal

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaină și avea o alcoolemie de 1,96 g/l în sânge în momentul în care a produs accidentul mortal
Foto: Mario Iorgulescu / Sursa: Instagram

Au apărut primele informații oficiale despre starea în care se află Mario Iorgulescu în momentul în care a produs accidentul în care a murit un tânăr de 25 de ani. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, acesta avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prevelări a monstrelor biologice, și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări.

De asemenea, în urma testelor Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv pentru cocaină la momentul testului imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare.

În prezent, fiul șefului LPF se află internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensivă, în stare de inconștiență, intubat și ventilat mecanic. Medicii au anunțat recent că starea acesteia s-a agravat.

Reamintim că Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident, sâmbătă seară, pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti.

Tânărul de 24 de ani a pierdut controlul noii sale mașini, un Aston Martin DBS, și a pătruns pe contrasens, spulberând un alt autoturism condus de un alt tânăr de 25 de ani care, în urma accidentului, a murit.

Acul vitezometrului mașinii lui Mario s-ar fi oprit la 240 km/h, dar specialiştii spun că nu e sigur că aceasta era viteza de deplasare.

Urmăriți B1TV.ro și pe