Metoda ingenioasă prin care un turist român vrea să economisească bani în vacanță: „Caut doamnă din Grecia, cu casă, mașină și piscină”

Metoda ingenioasă prin care un turist român vrea să economisească bani în vacanță: Caut doamnă din Grecia, cu casă, mașină și piscină
Foto: Pixabay.

Sejururile la mare au devenit un lux. Tot mai puțini oameni își permit câteva zile de tihnă peste hotare. Turiștii sunt ingenioși ca niciodată și inventează metode geniale. Se pare că soluția a fost găsită. Un român a apelat la ajutorul femeilor din Grecia. Acesta posedă arta seducției și crede că poate să economisească datorită femeilor.

Arta seducției la putere

„Bună ziua. Caut doamnă din Grecia, sensibilă, nu contează vârsta sau frumusețea, cu casă, mașină și piscină, pentru întemeierea unei relații stabile, sincere și de durată.. până în septembrie”, a postat un bărbat pe un grup dedicat vacanțelor din Grecia.

Iar reacțiile celorlalți membri ai grupului nu au întârziat să apară:

„Nu ai specificat grasă, slabă, piscină interior, exterior… Și mai ales ce culoare mașina? Înălțimea doamnei contează ? Culoare păr/ochi? Când faci un anunț asigură-te că dai/ceri toate detaliile”

„Bună seara. Sunt stabilită în Grecia. Nu am piscină, dar săpăm o groapă și punem o galeat de apă ?”

„Și eu vreau o persoană de sex masculin, aceleași criterii….deosebirea că pot rămâne în Elada cât dorește domnul!”

„Aici locuia o doamna singură, la vreo 80 de ani, poartă spre plajă, camping. Cu puțin noroc îți rămâne și casa”

„Degeaba dacă n-are și barcă cu motor pentru plimbări romantice pe alte insule”

„Vaaiii, ce bine m-ai descris!? Doar că…momentan în Grecia doar în vizita …nu cred că se pune..?”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au transmit internauții autorului postării de pe Forum Grecia.

Până acum, postarea a fost apreciată de peste 1.500 de ori și a adunat mai mult de 200 de comentarii, notează antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)