Miliardarul Remus Truică vrea să fie din nou cu Patricia Kaas

Miliardarul Remus Truică vrea să fie din nou cu Patricia Kaas

Miliardarul Remus Truică vrea să se împace, din nou, cu celebra cântăreață Patricia Kaas. Asta susțin surse din apropierea miliardarului, citate de jurnaliștii de la Click.

Aceleași surse mai spun că Remus Truică e din ce în ce mai debusolat, că își pierde soția și fetițele, astfel că încearcă să o recucerească pe artista franceză.

“Vorbește tot mai des, în ultima vreme, de Patricia Kaas. Ar vrea să reînceapă o relație cu ea, mai ales că aceasta l-a iubit enorm. Se tot gândește la un plan și mizează, ca întotdeauna, pe farmecul ei”, a povestit pentru jurnaliștii de la Click o sursă apropiată omului de afaceri.

Se pare că Patricia Kaas și Remus Truică au avut o relație anul trecut, după ce artista a cântat la ziua lui. Aventura lor a fost descoperită după ce Patricia Kaas a povestit cu lux de amănunte despre acest episod în cartea ei autobiografică.

Presa din România a scris că în urma întâlnirii dintre Irina Truică și Patricia Kaas soția miliardarului a decis să divorțeze. De aproape jumătate de an cei doi se luptă pentru custodia fetițelor.

Magistrații Tribunalului București au decis ca fetele să locuiască în Caraibe împreună cu mama lor, însă decizia nu este definitivă.

Truică o vrea pe Patricia Kaas

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_13110').select();" id="embed_text_13110" />