Minor căutat de poliţie după ce a plecat de la Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii din Prahova

Minor căutat de poliţie după ce a plecat de la Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii din Prahova
Sursa Foto: IPJ Prahova

Autoritățile din Ploieşti au intrat în alertă, după ceun băiat în vârstă de 15 ani ar fi părăsit Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii şi nu a mai revenit, transmite agenție de știri Agerpres.

Adolescent în vârstă de 15 ani, dat dispărut în Prahova

Polițiștii caută un băiat de 15 ani care ar fi părăsit miercuri Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii fără acordul personalului.

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 15,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către directorul Centrului de Primiri Urgenţe Cireşarii din municipiul Ploieşti despre faptul că numitul Mărtişcă Marian Sebastian, în vârstă de 15 ani, ar fi părăsit centrul fără acordul personalului. Aceasta ar fi plecat în cursul zilei, în jurul orei 14,00”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanțiiInspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Semnalmentele transmise de poliţie sunt: aproximativ 1,70 metri înălţime, atletic, ochi căprui.

De menționat este că băiatul prezintă o cicatrice proeminentă la încheietura palmei drepte.

În momentul în care a părăsit Centrulde Primiri Urgenţe Cireşarii din Ploiești, adolescentulera îmbrăcat cu un hanorac de culoare roşie, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidaşi multicolori.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Și în județul Botoșani a dispărut o fetiță

Luna trecută, un alt copil din Săveni a dispărutde acasă. Din fericire, fetița în vârstă de doar 13 ani a fost găsită, la o zi distanță,de poliţişti în municipiul Botoşani.Oamenii legii au explicat că fata nu a fost victimavreunei infracţiuni. Mai mult decât atât, se pare că aceasta ar fi plecat de bună voie de la locuința părinților ei.

Părinții fetei au alertat autoritățile locale în seara de 30 iulie, în jurul orei 20:30, iar efectivele angrenate în căutarea sa au loacalizat-o în apropiere de locuința sa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani (IPJ) a anunţat că în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, fata a fost găsită sâmbătă, 1 august, în municipiul Botoşani. Fata se aflaîn afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreun infracţiuni, a precizat IPJ Botoşani, conform ageției de presă News.ro.

”Fata se află în afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreun infracţiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Botoşani, la momentul respectiv.

Dispăruți fără urmă

Peste 500 de copii sunt daţi dispăruţi în acest moment în țara noastră, arată datele alarmante alePoliţiei Române.

În 2019, Poliția Română a raportatîn secțiunea „copii dispăruți” doar patru cazuri și toate vizează disparițiile unor fete. Două dintre acestea sunt cele ale adolescenteiMăceșeanu Alexandra- Mihaela, în vârstă de 15 ani, dispărută și ucisă la Caracal, și a tinereiMelencu Mihaela Luiza, moartă în aceleași condiții.

O altă tânără care nu s-a mai întors acasă din data de 29.03.2019 esteIsleam Raluca, născută în Medgidia, județul Constanța.

În ziua de 29 martie 2019, în jurul orelor 07.15, fata ar fi plecat în mod voluntar de la domiciuliul către liceul teoretic Murfatlar și nu a mai revenit până în prezent.

„Este posibil să fie în compania numitului Ene Alex-Geogre, în vârstă de 21 ani”, se arată pe pagina web a Poliției Române.

Ultima oră
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3