Minoră abuzată sexual de către un om de afaceri din Cluj. Totul s-a întâmplat cu acordul mamei copilei

Minoră abuzată sexual de către un om de afaceri din Cluj. Totul s-a întâmplat cu acordul mamei copilei
foto:pixabay

O adolescentă în vârstă de 14 ani a fost abuzată sexual timp de un an de zile de către un om de afaceri din Cluj. Relaţiile sexuale întreţinute cu minora erau încurajate de către mama fetei care ştia de relaţia acestora, potrivit adevărul.ro. Atât mama fetei cât şi omul de afaceri au fost trimişi în judecată.

Bărbatul ştiind că fata are o situaţie grea acasă a profitat de lucrul acesta şi a încercat să o seducă cumpărându-i cadouri scumpe, ba chiar a închiriat un apartament pentru ea în Dej, unde să stea cu mama şi cu cei doi fraţi ai ei.

Cel care a făcut denunţul la adresa bărbatului a fost chiar tatăl minorei. Acesta s-a interesat de situaţia şcolară a fetei şi astfel a aflat că aceasta era aşteptată la şcoală de către omul de afaceri în vârstă de 50 de ani.

Fetiţa de 14 ani nu e singura victimă a pedofilului

Afaceristul nu era însă la primul caz de acest fel. Avea o afinitate pentru fetele de 14 ani. Alte trei fete de 14 anidin acelaşi sat clujeanle-au povestit anchetatorilor cum a încercat omul de afaceri să le seducă oferindu-le cadouri scumpe şi promiţându-le că vor avea alături de el o viaţă fericită pentru că este bogat şi are proprietăţi în Portugalia. Totodată, una din metodele de cucerire a minorelor era „prezentarea unor persoane renumite precum artistul Smiley“.

După ce reuşea să le seducă, acestea le propunea să întreţină relaţii sexuale, drept “mulţumire” pentru tot ce le oferă.

Urmăriți B1TV.ro și pe