Minoră abuzată sexual de către un om de afaceri din Cluj. Totul s-a întâmplat cu acordul mamei copilei

Minoră abuzată sexual de către un om de afaceri din Cluj. Totul s-a întâmplat cu acordul mamei copilei
foto:pixabay

O adolescentă în vârstă de 14 ani a fost abuzată sexual timp de un an de zile de către un om de afaceri din Cluj. Relaţiile sexuale întreţinute cu minora erau încurajate de către mama fetei care ştia de relaţia acestora, potrivit adevărul.ro. Atât mama fetei cât şi omul de afaceri au fost trimişi în judecată.

Bărbatul ştiind că fata are o situaţie grea acasă a profitat de lucrul acesta şi a încercat să o seducă cumpărându-i cadouri scumpe, ba chiar a închiriat un apartament pentru ea în Dej, unde să stea cu mama şi cu cei doi fraţi ai ei.

Cel care a făcut denunţul la adresa bărbatului a fost chiar tatăl minorei. Acesta s-a interesat de situaţia şcolară a fetei şi astfel a aflat că aceasta era aşteptată la şcoală de către omul de afaceri în vârstă de 50 de ani.

Fetiţa de 14 ani nu e singura victimă a pedofilului

Afaceristul nu era însă la primul caz de acest fel. Avea o afinitate pentru fetele de 14 ani. Alte trei fete de 14 anidin acelaşi sat clujeanle-au povestit anchetatorilor cum a încercat omul de afaceri să le seducă oferindu-le cadouri scumpe şi promiţându-le că vor avea alături de el o viaţă fericită pentru că este bogat şi are proprietăţi în Portugalia. Totodată, una din metodele de cucerire a minorelor era „prezentarea unor persoane renumite precum artistul Smiley“.

După ce reuşea să le seducă, acestea le propunea să întreţină relaţii sexuale, drept “mulţumire” pentru tot ce le oferă.

Ultima oră
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”
19:57 - Mai mulți europarlamentari suspectează Rusia că manipulează prețurile la energie. Eugen Tomac: Am cerut Comisiei Europene să declanșeze o anchetă într-un termen cât mai scurt (VIDEO)
19:46 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
19:33 - Marcel Ciolacu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a-și face partid: „O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD”
19:30 - PSD va depune un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor. Ciolacu: Românii și firmele românești sunt nevoiți să lupte singuri și cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze
19:26 - Radu Mocanu, unul dintre jurnaliștii bătuți într-o pădure din Suceava: Suntem nemulțumiți de felul în care a fost încadrat incidentul. Am fost jefuiți, iar la Boșutar cred că se poate vorbi și de tortură (VIDEO)
19:11 - Ministerul Culturii: Cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte – deschise cu până la 50% din capacitatea maximă
19:02 - Peste 3.000 de elevi și profesori au fost testați pozitiv pentru COVID-19, după 10 zile de la începutul anului școlar
19:01 - Ludovic Orban, după declarațiile informale ale lui Klaus Iohannis: Pare ceva făcut de echipa Cîțu. Eu nu pot să cred că Președintele României poate să se pronunțe în favoarea unuia sau altuia dintre candidați
18:46 - Accident pe A1. O mașină a luat foc, după ce s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de persoane