Mircea Roșca la DNA, în urma percheziției procurorilor la locuința sa

Mircea Roșca la DNA, în urma percheziției procurorilor la locuința sa

Procurorii DNA Ploieşti au terminat, miercuri seară, după aproape şase ore, percheziţia la casa din localitatea prahoveană Comarnic a deputatului PNL Mircea Roşca, acuzat de fapte de corupţie, parlamentarul părăsind locuinţa şi îndreptându-se spre sediul DNA însoţit de către avocatul său, transmite Mediafax.

Anchetatorii Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA s-au retras, miercuri seară, în jurul orei 20.30, de la locuinţa din Comarnic a deputatului liberal Mircea Roşca, după ce au terminat percheziţia pe care au făcut-o timp de aproape ore la vila acestuia, acţiune la care a asistat şi parlamentarul.

După terminarea percheziţiei, deputatul Mircea Roşca a ieşit din locuinţă împreună cu avocatul său. Liberalul a declarat că este nevinovat, iar la ora transmiterii acestei ştiri el se îndreaptă spre sediul DNA Ploieşti.

Cu o zi în urmă, Camera Deputaţilor încuviinţase cererile de percheziţie, reținere și arestare, în dosarul în care Mircea Roşca este acuzat de fapte de corupție, după ce a fost denunţat de un om de afaceri din Comarnic.